Kispad

Kispad: közös blog
4230 cikk, 53894 hozzászólás
Szerzők | Tudnivalók | Feedek


15 perc hírnév

Ervin cikke a Netszüret rovatból, 2005. szeptember 18. vasárnap, 10:58 | 13 hozzászólás

Mi érdekli a világot belőlünk? Nos, mostanság Mitnyan György kitűnő helyi érdekű államférfi öltözködési javaslata, amelyet jómagam minősíteni sem merek. Mindenesetre ez volt az a mozzanat, amely felkeltette a világ érdeklődését Dél-Afrikától kezdve Tajvanon át Új-Zélandig. Úgy kell nekünk.

» Ugorj a hozzászóló ablakhoz

Megosztások Facebookon

Eddigi hozzászólások (13)

1

mr m, 2005. szeptember 18. vasárnap, 11:24 (#)

külpolitikai szerepünk nagyjából elhanyagolható; gazdaságilag 0 a teljesítményünk; innovációban, k+f-ben sehol sem vagyunk és nincs se háború, se éhezés.
ugyan már mi keltse fel az érdeklődést irántunk? a túrórudi?

2

BaBe, 2005. szeptember 18. vasárnap, 11:42 (#)

Anettka űrhajóssá válásának tanulságos története és áttört csipke menyasszonyi ruhája? Netán lövőlegénye sárga nájlonbrokát függönyanyagból készült esküvői zakója?
:D

3

Pocakos, 2005. szeptember 18. vasárnap, 11:55 (#)

Vegyetek példát tőle! Blogotokkal (általában!) mikor kerültök, kerülünk be a "mainstream"-be? ;-) Máskülönben, meg tudná valaki mondani, hogy ki az a "Gabor Mitynan" ?
vagy New-Zealand-on még többet tudnak, mint Bpesten ? ;-)))

4

lipilee, 2005. szeptember 18. vasárnap, 12:14 (#)

Tony Curtis, Baumgartner Zsolt, Mitnyan Gyorgy. Eljen a magyar orszagimazs.
Murakozi Balazs, asszem az a neve a sracnak, aki a MaNcsban baromi jo cikkeket irt arrol, hogy hogy kell penzben realizalni pl. a sport nepszerusiteset vagy a Malev 'nemzeti jelleg'-enek a megtartasat. A lenyeg az volt, hogy minden kifejezheto valahol penzben - ha koltenek sportra, akkor csokken a kozegeszsegugy koltsege, ha a Malev nemzeti jelleg megmarad, akkor van egy reklamfelulete az orszagnak, ami megeri, hogy olcsobber' adjuk el a ceget.
Na kivancsi vagyok, hogy penzben kifejezve mekkora direkt kart okozott Mitnyan az agylovesevel.

5

ses, 2005. szeptember 18. vasárnap, 13:27 (#)

mr m, igen, a Túró Rudi!

6

birop, 2005. szeptember 18. vasárnap, 13:34 (#)

Az a baj, hogy ez a Mitnyan gyerek, ha csak ennyi kárt okozott volna, akkor egy igencsak jó polgármestere lenne a kerületnek, de sajnos nem az.

7

Zuzu, 2005. szeptember 18. vasárnap, 14:18 (#)

Melyik kerület polgármestere? És mit rombolt?

8

birop, 2005. szeptember 18. vasárnap, 14:45 (#)

12. kerületi polgármester. Amúgy meg nehéz megmondani, hogy mit rombolt, mert nem olyan, mint pl a kőbányai polg mester, akiről havonta megjelenik valahol egy cikk, hogy épp milyen pénzügyi galibák vannak körülötte. Inkább csak sajátságosan él a hatalmával. Volt olyan év, amikor kitalálta, hogy sok a gimnázium a kerületben és meg kéne szüntetni az egyiket. Szerencsére nem lett a dologból semmi. Volt olyan is, hogy fél órát késett valahonnan, és váratott meg pár száz embert. A kérdésre, meg hogy ugyan vajon merre járt, csak annyi volt a válasz, hogy dolga volt. Nem hiszem, hogy egy nagy gazember az illető, aki csak rontani akar, meg megszedni magát, mert ez nyilván nem igaz. De szerintem ez a kiskirály hozzáállása, nagyon nem tesz jót a kerületnek, és nem jó vezető. Szóval szerintem úgy tesz kárt, hogy nem maximális tisztességgel végzi a dolgát, mint ahogy az elődje tette.

9

Gr0, 2005. szeptember 18. vasárnap, 23:34 (#)

Tanúm van rá (a barátosném): anno, a helyhatósági választások előtt, amikor még a kerületben laktam, az utcán közlekedvén, köbö kilencmilliomodszor látva a fent nevezett akkor még csak wannabe-polgármester képét, fennhangon kijelentettem:

"Azé' nemá olyan hülye legyen a kerület lakossága, hogy megválasszon egy olyan tagot, aki jól láthatóan még az életben nem dugott egy jót!"

Megválasztották, az eredmény ismert.

Én mosom kezeimet, előre szóltam.

Gr0

10

Gr0, 2005. szeptember 18. vasárnap, 23:38 (#)

Ja, és egyébként tavaly koratélen, ha jól emléxem, épp anyagot gyűjtöttem a neten egy órámhoz, és találtam egy ausztrál helyi újságot, amelyiknek volt egy ilyen "kis színes" rovata, a hónapban történt nagyvilág-béli hülyeségekről. Benne voltunk, biza, mi is, az azóta már publicity stuntként (lásd az adekvát sesblog-cikket, ha a szerkesztők beraknak alá egy adekvát linket, azt megköszönöm) lebukott szőke-tüntetéssel.

Gr0

11

Gr0, 2005. szeptember 18. vasárnap, 23:42 (#)

lipilee,

miért, a tony curtis-féle reklám állítólag sokkal nagyobb forgalmat generált, mint számították...

Gr0

12

Nyomasek Bobó, 2005. szeptember 19. hétfő, 01:32 (#)

birop: ugye a Mitnyan elődjeként nem az SzDSz-es Sebes Gáborra gondolsz, aki telerakta a Nagyenyed utca régi házait putriscigányokkal?

A kerületben egyébként nincsen semmi gond, Mitnyannal se. Elég csak beleolvasni a Hegyvidék című helyi kéthetilapba és onnét ez világosan látszik. :)))

13

birop, 2005. szeptember 19. hétfő, 12:27 (#)

Nem, Bobó, nem az SzDSz-es fazonra gondoltam, akkor én még nem sokat törődtem, hogy ki mit csinál a környezetemben. Utána jött egy MDF-es emberke Dr. Udvardy-Nagy István. Ő affélle korrekt úriember benyomását keltette. Lehet, hogy semmi nagyot nem csinált a kerületben, de amit csinált, azt igyekezett korrektül végezni. Már amennyire én tudom. Aztán itt van ez a Mitnyan, aki a második ciklusát és az én idegeimet koptatja. De attól tartok, hogy lesz neki még egy harmadik is. De azt hiszem teljesen lényegtelen mindez. Vannak ennél nagyobb disznóságok ebben az országban. Szóval nem érdemes velük tölteni a napot. Aztán talán ha csinál még egy két hasonlót talán már elegen fognak rajta nevetni, hogy 2006-tól más üljön a székébe.


Hozzászólsz?

Igen

Hozzászólást csak névvel együtt fogadunk el. Ha linket írsz be, akkor előtte és utána hagyj egy szóközt, főleg akkor, ha zárójelbe teszed.


Az oldal tetejére | Szerzők, tudnivalók, feedek | sesblog és Kispad © 2003-2010 ervin, eszpee, stsmork