Kispad

Kispad: közös blog
4230 cikk, 53889 hozzászólás
Szerzők | Tudnivalók | Feedek


Csúszdán az AOL

Ervin cikke a Netszüret rovatból, 2005. november 17. csütörtök, 16:44 | 9 hozzászólás

Az elmúlt negyedévben átlagban óránként 300 ügyfelet veszít az America Online. Fel tudjátok fogni ezt a számot? És még mindig van neki! Senki nem tudja, mi a tömeges exodus oka. Talán tiltják a sesblog rádiót?
(Forrás: J-Walk)

» Ugorj a hozzászóló ablakhoz

Megosztások Facebookon

Eddigi hozzászólások (9)

1

eszpee, 2005. november 17. csütörtök, 16:47 (#)

Az mennyire kellemetlen lehet, ha azért kell bővítened az ügyfélszolgálatod kapacitását, hogy lépést tudj tartani a leendő ex-ügyfeleiddel. :)

2

PAStheLoD, 2005. november 17. csütörtök, 17:28 (#)

Az oka baromi egyszerű.. legalábbis azok alapján amiket olvastam. Az AOL mindig is a low-end ügyfeleknek való volt, igazából modemmel, dial-uppal.. most persze már ők is tolják az oltós broadbandot, de.. nagy és sajnos ebből kifolyólag lassú is.. nőnek fel az amcsi internetezők, és rájöttek, hogy az AOL-nál van jobb, vagy nem nekik való, vagy egyszerűen nem tetszik a színe az AOL logónak :)

3

Pepito, 2005. november 17. csütörtök, 19:59 (#)

Hogy is hívták azt a mamutot?... Compuserve, ez az. Azok is mindent kitaláltak, végül még az internetet is el lehetett érni, de aztán ők is csak beálltak a sorba. Amennyire tudom, az AOL sem csak egy szimpla internet szolgáltató, mintha intranet lenne az internetben, fizetős szolgáltatásokkal, mi a kutyának sem kell. Talán már az amcsiknak sem....

4

eszpee, 2005. november 17. csütörtök, 20:11 (#)

Pepito, eleve egy ideje úgy hívják őket, hogy AOL-TimeWarner, szóval tényleg nem csak egy szimpla internetszolgáltató :)

5

sztahanov, 2005. november 18. péntek, 00:55 (#)

Miközben az AOL tíz felhasználót veszít, amíg ezt írom, meglehetősen nagy változásokon is keresztülesik ezek a percekben (is). A nagyok közül az AOL volt a legzártabb világ, és ebből próbálnak pár hónapja kitörni, a blogoszféra felé nyitás csak egy lépés a sok közül. Nem tudom, hogy sikerül-e nekik, de hogy erősen próbálkoznak, az ziher.

6

NagyGa1, 2005. november 18. péntek, 02:22 (#)

eszpee: Ja, és a vicces oldala a történetnek, hogy nemrég az AOL vette meg a Time-Warnert... :)

Nem ez lesz a guglival is? ;)

7

tekatana, 2005. november 18. péntek, 02:24 (#)

én inkább azon csodálozom, hogy eddig nem indultak el a lejtőn. néhányszor volt alkalmam kint belépni az agyonbannerezettrettenet felületükön a "netre" pár éve egy ismerősöm gépén, és már akkor sem vágtam, hogy ezt miért használják még ennyien. (ismerősömön kívül, mert ő az internet=explorerablak júzertípusba tartozott)

8

Karaj, 2005. november 22. kedd, 17:21 (#)

Én épp most próbálok tőlük rendelni egy DSL-t :)

9

Karaj, 2005. november 22. kedd, 17:30 (#)

Na jó, a felhasználónév résznél megakadtam, semmit se fogadott el. Azt hiszem keresek valami egyebet. Így már érthető, hogy miért csak mennek, és nem jönnek a userek. Ráadásul a kolléga most mondta, hogy ő már megrendelte 3 hete neten, 1 hétre rá jött egy megerősítő mail, aztán semmi. Most kiderült, hogy valahol elveszett a rendelése, és megrendelte újra telefonon...


Hozzászólsz?

Igen

Hozzászólást csak névvel együtt fogadunk el. Ha linket írsz be, akkor előtte és utána hagyj egy szóközt, főleg akkor, ha zárójelbe teszed.


Az oldal tetejére | Szerzők, tudnivalók, feedek | sesblog és Kispad © 2003-2010 ervin, eszpee, stsmork