Kispad

Kispad: közös blog
4230 cikk, 53915 hozzászólás
Szerzők | Tudnivalók | Feedek


Retúr beharangozó

eszpee cikke a Rádió rovatból, 2004. augusztus 6. péntek, 09:43 | 6 hozzászólás

Szombaton reggel kilenc és fél tizenegy között újra a Tilos Rádióban (FM 90.3) vadássza a szerkesztőség kétharmada + spityu zu a hazánkban élő külföldieket, ezúttal egy cseh lányt. Ha lemaradnátok róla, vagy kiváncsiak vagytok az eddigiekre, itt pótolhattok.

» Ugorj a hozzászóló ablakhoz

Megosztások Facebookon

Eddigi hozzászólások (6)

1

Midaga, 2004. augusztus 6. péntek, 10:57 (#)

Igazán dícséretes, hogy a szokásos kliséken túllépve próbáltok becsajozni, de egy kicsit overkillnek érzem. Egy kóla általában elég szokott lenni, nem túlzás ezért rádióműsort csinálni?

(Ha félreértettem valamit, akkor elnézést, és csak mint érdekességet közlöm, hogy a hazánkban lánytól eltérő nemű külföldiek is élnek.)

2

Tomanek, 2004. augusztus 6. péntek, 14:24 (#)

Retúr a legjobb, hajrá-hajrá!
(Utólag pótlok majd. (Kiváncsi lennék pl jó sztorikra a cseh írókról (pl. Karel Capek, aki egy ideig egy - mint később kiderült, téves - orvosi diagnzózis miatt úgy írt, h azt hitte, h rövid időn belül meghal, utána pedig hihetetlenül emberséges, életörömtől kicsattanó és emellett szimpatikusan szúrós műveket írt. Vagy Hrabalról, Hasekról, Kunderáról, akik akik) De természetesen Ti szerkesztitek, ez csak egy minitipp volt részemről. :-) )

3

ses, 2004. augusztus 6. péntek, 18:07 (#)

Midaga, a stáb mindhárom tagja stabil párkapcsolatban élő férfiú, így ha valóban abban sántikálnánk, amiről te beszélsz (ami természetesen nincs így), akkor ehhez betonbiztos alibit kellene gyártanunk - például egy rádióműsort.

4

eszpee, 2004. augusztus 6. péntek, 18:09 (#)

Egyébként meg személy szerint prestabilpárkapcsolati időkben nem azokat a hölgyeket preferáltam, akiknek "egy kóla általában elég szokott lenni", de hát virágozzék ezer virág...

5

Midaga, 2004. augusztus 6. péntek, 20:59 (#)

Jaja, persze, teljesen hihető amit mondtok. Engem igazán nem kell meggyőznötök, hinni akarok nektek. Félreértés volt. Tényleg sajnálom. Ennyi. Spongyát rá.
Kólát, valaki?

6

ses, 2004. augusztus 13. péntek, 16:30 (#)

Aki nem tudott felkelni szombaton, pótolhat: fent az adás a weben! http://retur.sesblog.hu/


Hozzászólsz?

Igen

Hozzászólást csak névvel együtt fogadunk el. Ha linket írsz be, akkor előtte és utána hagyj egy szóközt, főleg akkor, ha zárójelbe teszed.


Az oldal tetejére | Szerzők, tudnivalók, feedek | sesblog és Kispad © 2003-2010 ervin, eszpee, stsmork