Kispad

Kispad: közös blog
4230 cikk, 53955 hozzászólás
Szerzők | Tudnivalók | Feedek


A blog új ruhája

Ervin cikke a Torokgeek rovatból, 2003. szeptember 1. hétfő, 02:00 | 4 hozzászólás

Kicsiny alkotóközösségünk nemcsak a hírek közvetítésében igyekszik az élen járni.

A kortárs webfilozófia mértékadó tanításainak szellemében hegyeket mozgatunk meg azért, hogy a tartalmat minél tökéletesebben elválasszuk a megjelenítéstől. Ennek szellemében átterveztük és átöltöztettük a blogot. A kódból eltűntek a táblázatok és a sortörő kódok ordas hadai, helyüket kifinomult CSS-osztályok vették át. Az eredmény kisebb oldalméret, gyorsabb letöltés, tisztább és szárazabb érzés. És ez fontos számunkra.

Ha az átállás után esetleg korábban nem ismert ízeltlábúakat észleltek, ne habozzatok beleszólni. Köszönjük az segítséget!

» Ugorj a hozzászóló ablakhoz

Megosztások Facebookon

Eddigi hozzászólások (4)

1

mic414, 2003. szeptember 1. hétfő, 16:14 (#)

Jól látom, hogy világosabb lett a háttér? Nekem nem tetszik, olyan fakó mintha nagyon világosra lenne véve a monitorom... A régi jobb volt.

2

ses, 2003. szeptember 1. hétfő, 21:01 (#)

köszönöm a kritikát, magam is éreztem a kőmosott look hátrányait - bár én nagyon beleszerettem. az olyan vaskalapos konzervatívok kedvéért viszont, mint te, finomhangoltam egy kicsit. :)

3

BiBi, 2003. szeptember 1. hétfő, 22:16 (#)

bocs de nekem is jobban tetszett a régi:)
ja és lehet hogy csak IE alatt van az a bogár, hogy a választókapcsoló és jelölőnégyzet körül is szürke keret van, ami nekem zavaró (túl általános a css stílus a select tag-re nézve), meg a textarea tag-nek is lehetne picit sötétebb/fakóbb színe, mert ez a fehér nagyon rikító...

4

BiBi, 2003. szeptember 1. hétfő, 22:17 (#)

p.s.: viszont a szaggatott link jó 5let :)


Hozzászólsz?

Igen

Hozzászólást csak névvel együtt fogadunk el. Ha linket írsz be, akkor előtte és utána hagyj egy szóközt, főleg akkor, ha zárójelbe teszed.


Az oldal tetejére | Szerzők, tudnivalók, feedek | sesblog és Kispad © 2003-2010 ervin, eszpee, stsmork