Kispad

Kispad: közös blog
4230 cikk, 53955 hozzászólás
Szerzők | Tudnivalók | Feedek


Geekitis

eszpee cikke a Torokgeek rovatból, 2003. november 7. péntek, 12:12 | 1 hozzászólás

Volt a minap egy gondolatmenetem, aminek az alapját ez a kis kütyü képezte, aki nem ismerné: bemenet:jack, kimenet:kis hatótávolságú FM rádió. Magyarul bármilyen hordozható zenehallgató kütyüd hangját rádión keresztül hallgathatod kocsiban, nagyszobában, haverokkal, akármi. Cool. Itt szabadult el az agy, és nem is lett meg a történet végére.

Arra gondoltam ugyanis, mekkora királyság lenne ezt videójelekkel is megcsinálni! Kis dobozt rádugok a laptopra, és a tvn nézhetem a képét minden kábel nélkül. Persze akkor igazán király, ha független kimenetet tud, így mehetne mondjuk film a TVn, amíg én dolgozom a laptopon. Sőt! Ha lenne egy TV kártya a gépemben, akkor munka közben kényelmesen, nem a desktop felületből elfoglalva, kábelek nélkül tudnék tévét nézni... a tévén... hmm.

» Ugorj a hozzászóló ablakhoz

Megosztások Facebookon

Eddigi hozzászólások (1)

1

ses, 2003. november 7. péntek, 12:53 (#)

A szakmai köntösben jelentkező, ám lényegüket tekintve mélylélektani zavarok kezelésére a klinikai pszichiátriában a korábban általánosan elfogadott Sternman-féle sokkterápiával szemben újabban inkább a gyengédebb gyógyszeres kezelést ajánlják a szakemberek. (Cohen-Reisberg: There Is Hope: treating extreme disorders)


Hozzászólsz?

Igen

Hozzászólást csak névvel együtt fogadunk el. Ha linket írsz be, akkor előtte és utána hagyj egy szóközt, főleg akkor, ha zárójelbe teszed.


Az oldal tetejére | Szerzők, tudnivalók, feedek | sesblog és Kispad © 2003-2010 ervin, eszpee, stsmork