Kispad

Kispad: közös blog
4230 cikk, 53955 hozzászólás
Szerzők | Tudnivalók | Feedek


Hűtőgép

eszpee cikke a Torokgeek rovatból, 2004. július 12. hétfő, 10:52 | 3 hozzászólás

szerver.jpg

Bár a fotó magáért beszél, azért azt még hozzátennénk, hogy a kép egy nagy hazai lapszerkesztőség fájlszerverét ábrázolja. Hiába, no, akiknek ég a kezük alatt a munka, azoknak kell a rendes hűtés!

A fotó beküldője - Császár Imre, hó végéig még olvasószerkesztő, utána állást keres - névtelenséget kért, érthető okokból. Mindenesetre köszönjük a képet neki.

» Ugorj a hozzászóló ablakhoz

Megosztások Facebookon

Eddigi hozzászólások (3)

1

Ali, 2004. július 12. hétfő, 15:30 (#)

Ez azért abszurd:

"A fotó beküldője - Császár Imre, hó végéig még olvasószerkesztő, utána állást keres - névtelenséget kért, érthető okokból. Mindenesetre köszönjük a képet neki."

2

nem én, 2004. július 17. szombat, 15:54 (#)

Véletlenül hallottam egy másik lapkiadóról, ahol a nemrégiben lezajlott költözés során sikerült az emelet egyetlen nem légkondicionált szobáját szerverszobának kinevezni. Ezt a szobát most a nyitott ajtóban álló ventilátorral "hűtik". Kértek róla képet? ;-)

3

ses, 2004. július 17. szombat, 16:00 (#)

Igen, azt nagyon méltányolnánk. Soha nem gondoltam, hogy a hazai szerkesztőségek számítástechnikai infrastruktúrája Torokgeek-elemzés tárgya lesz, de állunk a sorsunk elébe.


Hozzászólsz?

Igen

Hozzászólást csak névvel együtt fogadunk el. Ha linket írsz be, akkor előtte és utána hagyj egy szóközt, főleg akkor, ha zárójelbe teszed.


Az oldal tetejére | Szerzők, tudnivalók, feedek | sesblog és Kispad © 2003-2010 ervin, eszpee, stsmork