Kispad

Kispad: közös blog
4230 cikk, 53955 hozzászólás
Szerzők | Tudnivalók | Feedek


Robotzombik támadása

eszpee cikke a Torokgeek rovatból, 2004. szeptember 10. péntek, 10:50 | 3 hozzászólás

Nem, nem a művház rovatban írunk valami klasszikus B-Movieról, bár az is eljöhet még egyszer. Ebben a cikkben egy rövid és érthető áttekintést adnak arról, mire használható pártízezer, a tulajdonos tudta nélkül távirányított PC. Csak egy hint: idén júliusban az internetes emailforgalom 94.5%-a spam volt. És ez még csak a szolidabb felhasználási lehetőségek egyike.

» Ugorj a hozzászóló ablakhoz

Megosztások Facebookon

Eddigi hozzászólások (3)

1

Boca, 2004. szeptember 10. péntek, 13:44 (#)

Ezeken a sztorikon mindig elgondolkozom, mi lenne az idealis megoldas. Az persze beleponek nem art, ha olyan az oprendszerunk, hogy friss install es internetre csatlakozas utan van legalabb annyi idonk a lerohadas elott, hogy a legfrissebb biztonsagi javitasokat letolthessuk. (En tudok ilyenrol.)
Ami az emberi tenyezot illeti, kerdes, hogy hagyni kene mindenkit, vagy valamifele okitast csinalni, hogy pl. ne adjuk ki sajat pin kodunkat, stb. Elvegre az autovezetest is jogositvanyhoz kotik. Vagy hagyjunk mindent az evoluciora?

2

Zs., 2004. szeptember 13. hétfő, 11:44 (#)

Nem tudom, kinek hogy, de az ún. "oprendszer friss install" nálam úgy néz ki, hogy oprendszer + előre letöltött javítások + vírusgát (frissítve, natürlich) + tűzfal + "rendes" böngésző :-) majd egy gyors ellenőrzés után rákötjük a gépet az internetre...

3

eszpee, 2004. szeptember 13. hétfő, 12:03 (#)

A legutóbbi óta nálam is így fog kinézni.


Hozzászólsz?

Igen

Hozzászólást csak névvel együtt fogadunk el. Ha linket írsz be, akkor előtte és utána hagyj egy szóközt, főleg akkor, ha zárójelbe teszed.


Az oldal tetejére | Szerzők, tudnivalók, feedek | sesblog és Kispad © 2003-2010 ervin, eszpee, stsmork