Kispad

Kispad: közös blog
4230 cikk, 53955 hozzászólás
Szerzők | Tudnivalók | Feedek


Nokia Neo

eszpee cikke a Torokgeek rovatból, 2004. november 22. hétfő, 16:42 | 8 hozzászólás

Jézusom, miért, miért terveznek mobilokat marketingesek?! Lehet, hogy a brainstorming session során jó ötletnek tűnt az iPod és a mobil házassága, de az eredményt látva valószínűleg ezzel nem fognak rekordokat döntögetni... ha egyáltalán ki merik hozni.

» Ugorj a hozzászóló ablakhoz

Megosztások Facebookon

Eddigi hozzászólások (8)

1

ses, 2004. november 22. hétfő, 19:06 (#)

Már miért tennék? A mobilválasztós post kapcsán mástól már felmerült az állítás, amit most te is megismételsz, hogy a marketingesek tervezik a telefonokat. Ezt ti valójában tudjátok, vagy csak így gondoljátok?

2

eszpee, 2004. november 22. hétfő, 19:15 (#)

(disclaimer: semmi bajom a marketingesekkel, sőt, de mondjuk pornósztárral se tömetnék fogat (szórend felcserélhető ;) ), ha érted mire gondolok)

jogos egyébként a felvetésed, nem tudom, hogy valóban a marketing osztály tervezte-e ezt a telefont. Igazából hagytam magam sodortatni az általánosítások kellemesen langyos árjával, és mindenkit, akinek munkaköri kötelessége minél trendibb, vagy annak vélt ötletekkel kirukkolni, összemostam a "marketinges" szó alatt. simán lehet sales-es is. ;)

de akkor most errata: miért nem mutatják meg a friss fejlesztéseket usability embereknek? vagy ha megmutatják, miért nem hallgatnak a szavukra? igazából ezt akartam mondani.

3

Ali, 2004. november 22. hétfő, 20:09 (#)

Remek SMS-eket tekergethetek ezzel, egyet egy este, legfeljebb. :)))

4

Boca, 2004. november 22. hétfő, 20:11 (#)

Hogy mukodik ez a kerek cucc? Ugy kell tarcsazni, mint a regi tarcsas telefonokon? Az eleg vicces lenne, de akkor Nokia Retronak kene hivni.

5

Peter Orosz, 2004. november 22. hétfő, 22:45 (#)

Rosszul vagyok ettől a dizájnvonaltól ami felé elment a Nokia.

Kedves finn testvérek!

A tekerő kitűnő interfész az iPodhoz, egy telefonhoz azonban nem. Az iPodon tekerünk a számok között, a telefonnal viszont előfordul időnként, hogy telefonszámokat írunk bele, sőt, szöveges üzeneteket is! Ezt bárki elmondhatta volna, aki használt már telefont. A jó dizájn félúton összefut a funkcióval és nem él valami külön gyagya holdon.

Ja és Josh Rubin szerint is a 8110 a király, ha valaki hekkel nekem bele egy GPRS meg egy Bluetooth csipet, örökké hálás leszek:

http://www.joshrubin.com/coolhunting/archives/2004/11/retrofone.html

6

Gr0, 2004. november 23. kedd, 01:25 (#)

Boca,
nekem régi vágyam, hogy egyszer csináltatok magamnak valami teflonszerelővel egy tárcsás mobilt, természetesen eredeti csörgéssel. Akkora poén lenne... Mit számít, hogy totál diszfunkci???

Gr0

7

.dot, 2004. november 25. csütörtök, 04:07 (#)

Gr0: Igen, ezen mar en is eleg regota gondolkodom, szoval ha egyszer talalsz ilyen "teflonszerelot", akkor azonnal dobj egy surgossegi mailt a cimemre. :-)
De komolyan... le kene tomeggyartani.

8

eszpee, 2004. november 25. csütörtök, 20:56 (#)

Nincs új a nap alatt:

http://www.pokia.com/


Hozzászólsz?

Igen

Hozzászólást csak névvel együtt fogadunk el. Ha linket írsz be, akkor előtte és utána hagyj egy szóközt, főleg akkor, ha zárójelbe teszed.


Az oldal tetejére | Szerzők, tudnivalók, feedek | sesblog és Kispad © 2003-2010 ervin, eszpee, stsmork