Kispad

Kispad: közös blog
4230 cikk, 53955 hozzászólás
Szerzők | Tudnivalók | Feedek


Mac mini ingyen? Mégse.

Ervin cikke a Torokgeek rovatból, 2005. szeptember 4. vasárnap, 11:36 | 9 hozzászólás

mac miniAz Index ma reggeli vezércikkében megszellőzteti az amerikai "ingyen" mini mac akciót. Na nézzük! Az Apple honlapján semmi ilyesmi - és nem véletlenül: az akció eredetileg sem ingyenességről szólt, mindössze pénzvisszafizetési garanciát ajánlott; ráadásul úgy tűnik, hogy a cég már másnap sunyin vissza is vonta azt. Az akció oldala a cikk megírásakor így nézett ki (új ablak), ami az Apple-től szokatlanul ronda. Költői kérdéseink: hogy gondolja az Index a négynapos késést, és hogyan tényellenőrzik náluk az épp kitett anyagokat?

» Ugorj a hozzászóló ablakhoz

Megosztások Facebookon

Eddigi hozzászólások (9)

1

Mya, 2005. szeptember 4. vasárnap, 14:09 (#)

No de mit is varunk egy ilyen roppant tehetseges alkototol mint Magyarosi Csaba? A tomegmediaban tomegszerencsetlensegek dolgoznak tomegszerencsetlensegeken.

2

ses, 2005. szeptember 4. vasárnap, 16:16 (#)

Mya, van konkrétumod, vagy csak az illetőt akartad szidni egy kicsit? Engem érdekel, milyen tuti pozícióból nevezel valakit tömegszerencsétlenségnek.

Most látom különben, hogy az indexes sziget-kritika, amelybe tegnap kötöttem bele, szintén M.Cs műve - de ettől még általában nem kéne őt (valakit) fikázni sztem.

3

Boca, 2005. szeptember 4. vasárnap, 19:24 (#)

Ezt mar csak azert sem ertem, mert odaat minden valamire valo cuccra (a muszaki cikkek ide tartoznak) 90 napos visszavasarlasi gari van.

4

ses, 2005. szeptember 4. vasárnap, 19:29 (#)

nem egészen: ha jól emlékszem, a fényképezőgépeket például általában két hétig viheted vissza. persze itt most nem arról beszélünk, hogy valami hibája van, hanem arról, hogy egyszerűen csak nem tetszik.

5

Boca, 2005. szeptember 4. vasárnap, 20:24 (#)

Van esetleg ettol pontosabb meghatarozas? Mert pl. dvd lejatszot vissza lehetett vinni 90 napig.

Ami az indexes interjut illeti, jot rohogtem azon a szokasos kodositesen, hogy igazan stabil csak majd a mac-es intel vason lesz az OSX, mas lesz a videokartya is, megha ugyanugy hivjak. Kivancsi vagyok, mennyi ido utan fognak a tajvani alaplapgyartok osx kompatibilis alaplapokat gyartani.

6

blumi, 2005. szeptember 4. vasárnap, 21:31 (#)

Sot, meg itthon is, pl. az ikeaba 90 napig barmit visszavihetsz, pedig a butor jobban strapalodik, mint egy szamitogep.

7

ses, 2005. szeptember 4. vasárnap, 22:11 (#)

egyre sötétebb az ügy... tulajdonképpen akkor miért kellett megszüntetniük az akciót, ha végül is nem ajánlottak benne semmi különöset? :)

8

blumi, 2005. szeptember 5. hétfő, 00:40 (#)

Szerintem az lehet a hatterben, hogy aki eddig Macet vett, az csak ugy tehette meg, ha meg a boltban alairt egy eletreszolo beszervezesi nyilatkozatot, es meg a helyszinen beultettek az agyaba egy deformalochipet (ld. angelday). Talan ezt akartak feloldani, de aztan beijedtek.

9

Balage, 2005. szeptember 5. hétfő, 06:27 (#)

ses, te tényleg tényellenőrzést vársz egy online bulvárlaptól? lol?


Hozzászólsz?

Igen

Hozzászólást csak névvel együtt fogadunk el. Ha linket írsz be, akkor előtte és utána hagyj egy szóközt, főleg akkor, ha zárójelbe teszed.


Az oldal tetejére | Szerzők, tudnivalók, feedek | sesblog és Kispad © 2003-2010 ervin, eszpee, stsmork