Kispad

Kispad: közös blog
4230 cikk, 53955 hozzászólás
Szerzők | Tudnivalók | Feedek


Mobil AJAX

eszpee cikke a Torokgeek rovatból, 2005. november 15. kedd, 13:19 | 1 hozzászólás

Ki mástól, mintsem a kedvenc böngészőgyártónktól? Első ránézésre királyság, de persze gyanítom nem eszik olyan forrón a levest, hátra van még a fekete, stb: szinte biztos, hogy az Opera Minin nem fog menni a cucc, és az "Existing Web applications can easily be adapted to fit the mobile phone." mondat erősen utal arra, hogy nem fogunk mától azonnal Google Maps-ezni a puszta közepén. De azért örülünk!

» Ugorj a hozzászóló ablakhoz

Megosztások Facebookon

Eddigi hozzászólások (1)

1

nyelv-ész, 2005. november 15. kedd, 22:56 (#)

Kár... pedig már alig várom, hogy a vámpír mobilszolgáltatókat etethessem jó sok mobiltelefonos adatátviteli díjjal...

Röhej, hogy amíg az ADSL és kábelnet díja lefele, sávszélessége felfele megy, addig a magyar mobilszolgáltatók minden új technológia mellé csavarnak egy kicsit az áron. Mikor jött a GPRS, először jó volt vagy egy hétig, aztán észbekaptak, hogy a vonalkapcsolthoz képest nekik ez kevesebb lóvét jelent, aztán ugyanez volt az EDGE-nél: mire mindenhol elérhető lett, megint feljebb mentek a díjak. Most épp az UMTS beetetési időszak van, és mire használható lesz országszerte, megint ugrik a tarifa.


Hozzászólsz?

Igen

Hozzászólást csak névvel együtt fogadunk el. Ha linket írsz be, akkor előtte és utána hagyj egy szóközt, főleg akkor, ha zárójelbe teszed.


Az oldal tetejére | Szerzők, tudnivalók, feedek | sesblog és Kispad © 2003-2010 ervin, eszpee, stsmork