Kispad

Kispad: közös blog
4230 cikk, 53955 hozzászólás
Szerzők | Tudnivalók | Feedek


Kutyarágta megabájtok

stsmork cikke a Torokgeek rovatból, 2005. december 6. kedd, 18:12 | 3 hozzászólás

Ejts kétkilós vázát a laptopodra, rágasd össze a pendrive-odat a kutyáddal, kíváncsiságból szereld szét apró darabokra a merevlemezed, szereld ki a hibatűrő RAID tömb egyik meghajtóját és fúrj lyukat a közepébe, ütögesd kalapáccsal a számítógép házának tetejét, tarts döglött csótányokat használaton kívüli notebookod házában - adataid elvesztésének tíz legjobb módja.

» Ugorj a hozzászóló ablakhoz

Megosztások Facebookon

Eddigi hozzászólások (3)

1

haujobb, 2005. december 8. csütörtök, 13:39 (#)

Hat, azert ennek leginkabb az a jo oreg "XY nem kuldte tovabb a levelet, e ke nap muva meghalt" ize van. Sehol egy konkret nev, adat, es, persze, vegig csak az a cel, hogy a data recovery ceget fenyezze. A ket legkonkretabb pelda:

5. Out of Time -- A clockmaker suffered a system meltdown, losing the digital designs for all of its clocks. Ontrack literally beat the clock recovering all their data just in time for an important international tradeshow.

3. Safe at Home -- After one of their executives experienced a laptop crash, the Minnesota Twins professional baseball team called on Ontrack to rescue crucial scouting information about their latest prospects. The team now relies on Ontrack for all data recoveries within its scouting and coaching ranks.

Ezekben az esetekben nem is emlitik, pontosan mitol lenne poen az adatvesztes oka, viszont a ceg megmentette oket.

2

methan, 2005. december 8. csütörtök, 16:12 (#)

stsmork, te adod tovább az anyagaidat az indexnek, vagy önjáróan nyúlják az anyagaitokat? ez már nem az első cucc, ami pár nap késéssel (mellesleg: szerintem kissé érdemtelenül) felbukkan ott.

3

stsmork, 2005. december 8. csütörtök, 18:05 (#)

Igen, mi is felfigyeltünk már a jelenségre :-)

Nincs hivatalos kapcsolat közöttünk, szerintem egyszerűen az van, hogy ugyanazokból a forrásokból merítünk mint ők; hogy nekik ez miért tart sokkal tovább, mint nekünk, arra nincs magyarázatom.


Hozzászólsz?

Igen

Hozzászólást csak névvel együtt fogadunk el. Ha linket írsz be, akkor előtte és utána hagyj egy szóközt, főleg akkor, ha zárójelbe teszed.


Az oldal tetejére | Szerzők, tudnivalók, feedek | sesblog és Kispad © 2003-2010 ervin, eszpee, stsmork