Kispad

Kispad: közös blog
4230 cikk, 53955 hozzászólás
Szerzők | Tudnivalók | Feedek


Mobil böngészés

eszpee cikke a Torokgeek rovatból, 2005. december 16. péntek, 09:27 | 6 hozzászólás

Összehasonlító elemzés hét különböző mobil/PDA böngészőről. Első ránézésre némileg levon az értékéből, hogy egy Opera alkalmazott magánprojektje, viszont szépen tele van screenshotozva, azok meg magukért beszélnek, mindenki dönthet saját szája íze szerint - én részemről több olyan készüléket nem veszek (a kezembe se, ha lehet), amin nem fut legalább egy Opera Mini, vagy méginkább Opera Mobile.

» Ugorj a hozzászóló ablakhoz

Megosztások Facebookon

Eddigi hozzászólások (6)

1

Karaj, 2005. december 16. péntek, 10:39 (#)

A Minimón meglepődtem, legutóbb azt olvastam róla, hogy végre meg fogja oldani a mobil böngészés rémálmát, mert hogy nem férnek ki a dolgok. Ekkor már az Opera Mobile nagyon szépen teljesített, de egy szót sem szóltak róla. Ehhez képest nagyon gáz a Minimo renderelése a példákban. Neki is az lesz a nagy előnye, hogy lesznek extension-ök? :|

2

eszpee, 2005. december 16. péntek, 10:40 (#)

Meg ne felejtsük el, hogy az Opera Mobile nem ingyenes termék.

3

inSay, 2005. december 16. péntek, 11:17 (#)

picit mas tema, de akinek van webkepes mobilja az mar konnyebben nezegetheti gmail-es leveleit: http://www.google.com/glm/gmail

4

zuzu, 2006. október 8. vasárnap, 12:34 (#)

Lehet hogy óriási nagy lamer vagyok, sőt biztos. Letöltöttem az Opera Minit a telefonomra, és most nem tudom hogy hogyan tovább. A NetFront uralja a terepet, és nem találtam sehol olyan beállítási lehetőséget, hogy az Opera legyen ezentúl a böngészőm. Tudna valaki segíteni?

5

Author Profile Page eszpee, 2006. október 8. vasárnap, 12:54 (#)

zuzu, a default böngészőt szerintem nem tudod átírni, de ha kézzel elindítod az Opera Mini-t (valami "Applications" jellegű helyen keresd, a játékok környékén), akkor mennie kell.

6

zuzu, 2006. október 8. vasárnap, 18:28 (#)

Köszönöm eszpee, próbálgatom, keresgetem, de még nem találtam meg...


Hozzászólsz?

Igen

Hozzászólást csak névvel együtt fogadunk el. Ha linket írsz be, akkor előtte és utána hagyj egy szóközt, főleg akkor, ha zárójelbe teszed.


Az oldal tetejére | Szerzők, tudnivalók, feedek | sesblog és Kispad © 2003-2010 ervin, eszpee, stsmork