Kispad

Kispad: közös blog
4230 cikk, 53955 hozzászólás
Szerzők | Tudnivalók | Feedek


Arcfelismerés

eszpee cikke a Torokgeek rovatból, 2006. március 25. szombat, 13:04 | 2 hozzászólás

Már egy ideje várjuk a Riya-t, most délelőtt szabadon regisztrálható lett a rendszer, és amíg én bevásároltam, Hírbehozó helyettem is letesztelte az egészet, korrekt alapossággal, így nem is tennék hozzá semmit, szép munka volt. A teszt alapján még nincs itt a kánaán, de legalább elképzelhető lett, hogy ez valaha működni fog.

» Ugorj a hozzászóló ablakhoz

Megosztások Facebookon

Eddigi hozzászólások (2)

1

HH, 2006. március 25. szombat, 17:35 (#)

Köszi. Egyébként önmagában az arcfelismerés nélkül is nagyon klassz szolgáltatás lenne. Tényleg látszik rajta, hogy sokat dolgozott rajta egy hozzáértő és openminded csapat. Ha az innovációt mostanában mintázni kell, a Riya kiváló példa. Minden hasonló webkettesből megtartja a hasznos és működő cuccokat. És tényleg rengeteg mindenre képes. Az arcfelismertetés is viszonylag ok. Viszont magától még nem nagyon tud beazonosítani arcokat. Ám biztos vagyok benne, hogy ez valamikor, valamilyen formában működőképes lesz. Éljen a mesterséges intelligenciával dúsított social media.

2

eszpee, 2006. március 26. vasárnap, 12:14 (#)

Update: sztahanov eredményei sokkal rosszabbak: http://sztahanov.blog.hu/2006/03/25/a_nagy_riya_humbug


Hozzászólsz?

Igen

Hozzászólást csak névvel együtt fogadunk el. Ha linket írsz be, akkor előtte és utána hagyj egy szóközt, főleg akkor, ha zárójelbe teszed.


Az oldal tetejére | Szerzők, tudnivalók, feedek | sesblog és Kispad © 2003-2010 ervin, eszpee, stsmork