Kispad

Kispad: közös blog
4230 cikk, 53959 hozzászólás
Szerzők | Tudnivalók | Feedek


TV2.0

eszpee cikke a Torokgeek rovatból, 2006. március 17. péntek, 11:03 | 4 hozzászólás

TV2.0Hype vagy fejlődés, nézőpont kérdése. Kijött a CozmoTV, itt egy alapos leírás róla, mert a sitejuk egy bazinagy flash, a demó is, de ott legalább érthető. Kiváncsi vagyok, hány év, mire a mi kis port.hu-nkból valami hasonló lesz.
(Forrás: Steve Rubel)

» Ugorj a hozzászóló ablakhoz

Megosztások Facebookon

Eddigi hozzászólások (4)

1

Adi, 2006. március 17. péntek, 15:51 (#)

Gratulálok a junosztyos képhez, jót vigyorogtam rajta. :)

2

nzanga mobutu junior, 2006. március 17. péntek, 21:46 (#)

me too. amilyen szepen levannak kerekitve a sarkok. azer egy szep beta felirat elfert volna rajta, nem? :) s.k.

3

Ali, 2006. március 20. hétfő, 13:00 (#)

Nosztalgia...

A Junoszty nekem a számítástechnika otthonomba való betörésének eszköze volt, mivel kellett a ZX Spectrumhoz "display". :) (Adattárolóként egy BRG MK27-es szolgált.) A maláj alkatrészeket tartalmazó angol tervezésű, Bécsben beszerzett gép megfelelően működött együtt a szovjet technikával. :) Régi szép idők, amikor a rádióban kísérletképpen Spectrum kódot sugároztak és azt sikeresen fel lehetett venni, működött a program! Ennél már csak az a szovjet lap volt előrébb, amelyik lapjai közé préselt áttetsző kék műanyag barazdált lemezek (mint az LP) voltak fűzve. Igaz, hogy sok lejátszást nem bírtak és tönkretették az iskola Tesla lemezjátszójának tűit, de emberek! Ez lemezmellékletes (multimédia) újság volt már a hetvenes években!

Nincs új a nap alatt. :D

4

nyelv-ész, 2006. március 20. hétfő, 20:46 (#)

A műanyag lemezek már az ötvenes években felbukkantak. Faternak van néhány lemezgyári kalózpéldánya: Bill Haley szól rajta a Radio Luxemburgból felvett adáson. Kb. olyan minőségben, mint Kossuth Lajos a fonográf viaszhengerén...


Hozzászólsz?

Igen

Hozzászólást csak névvel együtt fogadunk el. Ha linket írsz be, akkor előtte és utána hagyj egy szóközt, főleg akkor, ha zárójelbe teszed.


Az oldal tetejére | Szerzők, tudnivalók, feedek | sesblog és Kispad © 2003-2010 ervin, eszpee, stsmork