Kispad

Kispad: közös blog
4230 cikk, 53955 hozzászólás
Szerzők | Tudnivalók | Feedek


Arcszépítészet

eszpee cikke a Torokgeek rovatból, 2006. augusztus 19. szombat, 14:14 | 4 hozzászólás

arcokA mellékelt két fotó egy kevésbé, és egy jobban sikerült megoldás ugyanarról a modellről, ugye? Hát nem: a baloldali tényleg egy fotó, viszont a jobboldali egy automatikusan feljavított darab. Izraeli kutatók új szoftvere a Digital Face Beautification, sajnos letölthető demója még nincs, de az írottak igéretesek. Ne legyenek illúzióink, minden arc, ami újságokból, filmekből ránk néz, retusmesterek aprólékos munkájának eredménye - ez az új szoftver csak demokratizálja a folyamatot. Címlaplátványt a népnek!

» Ugorj a hozzászóló ablakhoz

Megosztások Facebookon

Eddigi hozzászólások (4)

1

Adi, 2006. augusztus 19. szombat, 21:37 (#)

Gondolom a szimmetriát igyekszik növelni. Mit lát a két képből az olyan profi, aki nálam többet, ööö, izé, aki ért a Photoshophoz? :)

2

Author Profile Page eszpee, 2006. augusztus 19. szombat, 21:41 (#)

Leírják az oldalon valahol, hogy úgy működik a cucc, hogy beazonosítja az arc egyes részeit, és a köztük levő távolsággal játszik.

3

ari, 2006. augusztus 20. vasárnap, 22:25 (#)

Lehet, hogy a "feljavított" arc szebb, de az eredeti sokkal karakteresebb. Meg egyáltalán, mire jó az egész, ha az utcán egyszer úgyis szembejön az eredeti, és akkor jön a csalódás :(

4

gargoyle, 2006. augusztus 21. hétfő, 00:45 (#)

3: ezen en is gondolkodtam, de valoszinu (szandek szerint is, meg ugye ez egy "kezdetleges" automata program) az esetek 99%aban nem olyan jelentos a valtozas hogy ha kep nelkul mesz a vakrandira rogton kiszurnad. a fenti lanyt pl azert siman felismerned egy kavezoban ha 3szor lattad a jobb oldali kepet nem?

mindenki (najo, sokan) probal valogatott kepeket feltenni nyilvanos helyekre (es itt nem ismerkedooldal a lenyeg hanem oneletrajz vagy egyeb eletben hasznalt doksi) ahol "nincs olyan idiota fejem" meg "nem huje a feny". ez csak konnyiti a dolgot

persze az tovabbra is kerdes mettol kezdve lesz hazugsag a kep.


Hozzászólsz?

Igen

Hozzászólást csak névvel együtt fogadunk el. Ha linket írsz be, akkor előtte és utána hagyj egy szóközt, főleg akkor, ha zárójelbe teszed.


Az oldal tetejére | Szerzők, tudnivalók, feedek | sesblog és Kispad © 2003-2010 ervin, eszpee, stsmork