Kispad

Kispad: közös blog
4230 cikk, 53955 hozzászólás
Szerzők | Tudnivalók | Feedek


Mozilla Netscape 0.9 release-napló

eszpee cikke a Torokgeek rovatból, 2006. augusztus 22. kedd, 16:44 | 2 hozzászólás

Mozilla logoNem elírás a cím, nem erről, hanem erről a Mozilláról van szó - a kettő persze szorosan kötődik egymáshoz, de azért van köztük egy bő évtized. 20-30 ember dolgozott akkor még A Cégnél, közülük egy volt Jamie Zawinski, aki naplózgatta az utolsó két hónap említésre érdemes eseményeit. A katartikus zárás egy részletét muszáj vagyok ide is átemelni, annyira szép - és csak remélem, hogy nektek is vannak hasonló emlékeitek. (Persze ha nincsenek, akkor nyilván nem is értitek, mitől lenne jó, ha lennének...)

We sat in the conference room and hooked up the big TV to one of the Indys, so that we could sit around in the dark and watch the FTP download logs scroll by. jg hacked up an impromptu script that played the sound of a cannon shot each time a download successfully completed. We sat in the dark and cheered, listening to the explosions.

Jamie egyébként 1999 óta bártulajdonos, szerintem egy boldog ember.
(Forrás: edhellon kommentjéből valahogyan)

» Ugorj a hozzászóló ablakhoz

Megosztások Facebookon

Eddigi hozzászólások (2)

1

Adi, 2006. augusztus 22. kedd, 17:15 (#)

Edhellon amióta az eszét tudja, bárt akar nyitni és fölszámolni minden kapcsolatát az informatikával; ezért JWZ a példaképe. :)))

2

Author Profile Page NagyGa1, 2006. augusztus 23. szerda, 03:17 (#)

:D

http://jwz.livejournal.com/494040.html


Hozzászólsz?

Igen

Hozzászólást csak névvel együtt fogadunk el. Ha linket írsz be, akkor előtte és utána hagyj egy szóközt, főleg akkor, ha zárójelbe teszed.


Az oldal tetejére | Szerzők, tudnivalók, feedek | sesblog és Kispad © 2003-2010 ervin, eszpee, stsmork