Kispad

Kispad: közös blog
4230 cikk, 53959 hozzászólás
Szerzők | Tudnivalók | Feedek


Legyen az Ön karaktere is milliomos!

eszpee cikke a Torokgeek rovatból, 2006. november 30. csütörtök, 09:20 | 3 hozzászólás

bizniszvumenTiszta vadkapitalizmus, a szó legklasszikusabb értelmében, ami a Second Life-ban zajlik. Földvásárlások, meglévő közösségek kiebrudalása, összeomlással fenyegető piac, nagyvállalkozó rengeteg alkalmazottal, gigaépítkezések, egy vállalat kezében a világ területének vagy tíz százaléka, stb. A GigaOM cikke a most bejelentett "első virtuális milliomos" sztorit járja körbe. Röviden: nem eszik olyan forrón a kását, de azért impresszív a dolog, ha belegondolunk, hogy egy rakás megfelelően sorbarendezett bit adja az alapot mindenhez.

» Ugorj a hozzászóló ablakhoz

Megosztások Facebookon

Eddigi hozzászólások (3)

1

gargoyle, 2006. november 30. csütörtök, 10:38 (#)

nevetseges hogy egyesek milyen jelentektelen dolgokra birnak eveket aldozni. mikozben mas, normalis emberek ennyi energiaval elfoglalnak egesz csillagrendszereket, es bolygokat kolonizalnak az Eve Onlineban .)

2

katmandu, 2006. december 1. péntek, 00:27 (#)

Egyesek jelentéktelen bolygókat kolonizálnak, míg mások Hat tricket csinálnak UT-ben :)

3

ct, 2006. december 1. péntek, 15:13 (#)

Nem vihorásznátok itt a kispadon mindenféle lényegtelenségseken, ha tudnátok hány életet mentettem meg tegnap egy defjúzzal .)


Hozzászólsz?

Igen

Hozzászólást csak névvel együtt fogadunk el. Ha linket írsz be, akkor előtte és utána hagyj egy szóközt, főleg akkor, ha zárójelbe teszed.


Az oldal tetejére | Szerzők, tudnivalók, feedek | sesblog és Kispad © 2003-2010 ervin, eszpee, stsmork