Kispad

Kispad: közös blog
4230 cikk, 53959 hozzászólás
Szerzők | Tudnivalók | Feedek


Védelmi Minisztérium Extension

eszpee cikke a Torokgeek rovatból, 2006. november 11. szombat, 17:46 | 2 hozzászólás

Két dolog lehet. Vagy ez a Mozilla kiegészítés tényleg egy valós, működő dolog, és az amerikai védelmi minisztérium dolgozóinak kódkártya-olvasóit nyilvános extensionökkel készítik fel a firefoxszal történő együttműködésre - vagy valakinek támadt egy nagyon merész ötlete, és azzal próbálkozik, hogy ilyen kártyaadatokat és egyéb jelszavakat gyűjtsön befolyásos, de webes biztonságban hihetetlenül alulképzett kormányzati dolgozóktól. Ráadásul még egy digitális aláírásra se futotta... Szerintetek mi ez?
(forrás: pblue)

» Ugorj a hozzászóló ablakhoz

Megosztások Facebookon

Eddigi hozzászólások (2)

1

gbrk, 2006. november 12. vasárnap, 13:12 (#)

Szerintem csak arról van szó, hogy a DoD-nél elgondolkodtak, hogy mire tudják használni az internet fejlődésével létrejött szolgáltatásokat. Lásd például az amerikai titkosszolgálatok wikijét.

2

a_petri, 2006. november 13. hétfő, 10:08 (#)

Szerintem is.

Ugyebár mennyivel egyszerűbb az élet, ha csak egy szál extension-író jómunkásembert kell C kategóriás nemzetbiztonsági átvilágításban (ill. ennek az ottani ekvivalensében) részesíteni, és nem a teljes IT Support csoportot...


Hozzászólsz?

Igen

Hozzászólást csak névvel együtt fogadunk el. Ha linket írsz be, akkor előtte és utána hagyj egy szóközt, főleg akkor, ha zárójelbe teszed.


Az oldal tetejére | Szerzők, tudnivalók, feedek | sesblog és Kispad © 2003-2010 ervin, eszpee, stsmork