Kispad

Kispad: közös blog
4230 cikk, 53955 hozzászólás
Szerzők | Tudnivalók | Feedek


Wikiseek

eszpee cikke a Torokgeek rovatból, 2007. január 16. kedd, 12:19 | 2 hozzászólás

wikiseekAz előző év végének egyik utolsó eseménye volt, hogy Jimmy Wales bejelentette, nekifeszül a Google-nek és a Wikipedia az Amazonnal karöltve kér magának egy kis részt a keresőpiacból. Aztán kiszivárgott egy screenshot, amiről azóta kiderült, hogy nem a Wikiasariról készült, majd az is, hogy nem is Wikiasarinak fogják hívni azt, ami nincs a screenshoton. Most, amikor azt hittük, hogy ennél már nem lehet bonyolultabb, megjelent a Wikiseek, ami nem az előzőekben körülírt kereső, ellenben róla készülhetett a screenshot.

Szappanopera után a lényeg: egy okos, csinos, Wikipédia keresésre kihegyezett oldal a Wikiseek, megpróbálok átállni rá a Wikipédia saját, több sebből vérző keresőjéről, mert igéretesnek tűnik.
(Forrás: TechCrunch)

» Ugorj a hozzászóló ablakhoz

Megosztások Facebookon

Eddigi hozzászólások (2)

1

attacs, 2007. január 16. kedd, 13:28 (#)

Csinosnak csinos, halvány webkettes színek, erőtlen, mint a 80as évek new romantic zenéje, okosnak még nem nyilvánítanám pár keresés után, de már fel van diggelve a főoldal is. :)

2

ant, 2007. január 16. kedd, 14:17 (#)

Azert a gepeles kozben automatikusan felkinalt talalati felho szerintem eleg ugyes megoldas... En pl. elkezdtem gepelni a keresobe, hogy "mount fuji" es le voltam nyugozve ;-)


Hozzászólsz?

Igen

Hozzászólást csak névvel együtt fogadunk el. Ha linket írsz be, akkor előtte és utána hagyj egy szóközt, főleg akkor, ha zárójelbe teszed.


Az oldal tetejére | Szerzők, tudnivalók, feedek | sesblog és Kispad © 2003-2010 ervin, eszpee, stsmork