Kispad

Kispad: közös blog
4230 cikk, 53959 hozzászólás
Szerzők | Tudnivalók | Feedek


Netszabályozások

eszpee cikke a Torokgeek rovatból, 2007. április 10. kedd, 15:05 | 2 hozzászólás

Két rövidhír egy postban, teljesen gazdaságosak leszünk. Először a hazai, bár még csak javaslat: az érintettek véleményezésére bocsátatott a hazai SPAM törvény átdolgozási javaslata, Konrád elemzi az online marketing blogon.

Másodszor pedig Amerika, ahol most majd nem szabad aljas módon goatse-zni, ami fölött még szemet is tudnék húnyni, az viszont egy fokkal bosszantóbb, hogy azokra is vonatkozik a tíz évig terjedő, akik az oldalukról képet lopókat egy lecserélt fotóval büntetnék. Mellékszálon érdekes még a gyermekekre ártalmas tartalom definíciója: röviden ami tetszik a kicsinek, de a felnőtteknek nem.

» Ugorj a hozzászóló ablakhoz

Megosztások Facebookon

Eddigi hozzászólások (2)

1

lipilee, 2007. április 10. kedd, 15:29 (#)

kevésbé illusztris, de sokunk számára fontos változtatás (-tervezet), hogy megszüntetnék a "vevőszolgálati helyiség" ("bót") fenntartásának kötelezettségét csomagküldő szolgálatoknál. mikrovállalkozások előnyben!

2

katmandu, 2007. április 10. kedd, 16:45 (#)

Szerintem zéró toleranciát kellene bevetni a spamek minden fajtájával szemben, és ezt (ortodox) kiterjeszteném a telefonos ajánlatokra is. A tervezetre nem is értem, miért van szükség, amikor vannak ide vonatkozó, érvényes szabályozások, amiknek éppenséggel érvényt kellene szerezni. Nem ejnyebejnyével, hanem karóba húzással, na jó, azt nem, de második körben tízszeresére ugró pénzbírsággal, harmadik körben ugyanezzel ÉS gazdasági tevékenység felfüggesztésével, további ismétlés esetében már büntetőjogi szankciókkal. Különben sose lesz vége.


Hozzászólsz?

Igen

Hozzászólást csak névvel együtt fogadunk el. Ha linket írsz be, akkor előtte és utána hagyj egy szóközt, főleg akkor, ha zárójelbe teszed.


Az oldal tetejére | Szerzők, tudnivalók, feedek | sesblog és Kispad © 2003-2010 ervin, eszpee, stsmork