Kispad

Kispad: közös blog
4230 cikk, 53955 hozzászólás
Szerzők | Tudnivalók | Feedek


DopplR gyorsteszt

eszpee cikke a Torokgeek rovatból, 2007. június 18. hétfő, 12:37

Egy utazási oldal korai zárt bétájába sikerült betekinteni, lássuk, mit tud és mire lehet majd jó a DOPPLR.

Saját bevallásuk szerint az intenzív (évi több, mint öt alkalommal) utazókra céloznak, lévén ők azok, és a siteot is először csak maguk örömére csinálták, de látták, hogy jó, így most nyitják kifele. Na persze. Első ránézésre sokmindent nem lehet kezdeni vele: felviszem a következő tervezett utamat, ha lennének a rendszerben ismerőseim, látnám az övéket, mindezt mobilról is, és nagyjából ennyi. Az viszont egyértelmű pozitívum, hogy mindezt olyan gyönyörű funkcionális, letisztult, szép felületen tálalják, hogy öröm volt kattogni rajta.

Valószínűleg a sikerük nem is feltétlenül azon fog múlni, hogy hány új funkciót pakolnak bele, hiszen ezen a piacon van azért már pár komolyabb versenyző. A dolog ott fog eldőlni, hogy rávehetőek-e a felhasználók n+1-ik alkalommal is az ismerőseik felvitelére, bejelölgetésére. Ha hirtelen a DopplR stratégiai tervezőjének székében találnám magam, azt mondanám: srácok, azonnal hagyjátok abba amit csináltok, és hozzunk ki egy facebook alkalmazást, így készen kapjuk potenciális felhasználók millióinak már összeállított szociális hálóját. Majd ha őket megnyertük, akkor jöhet minden más.

Megosztások Facebookon


Hozzászólsz?

Igen

Hozzászólást csak névvel együtt fogadunk el. Ha linket írsz be, akkor előtte és utána hagyj egy szóközt, főleg akkor, ha zárójelbe teszed.


Az oldal tetejére | Szerzők, tudnivalók, feedek | sesblog és Kispad © 2003-2010 ervin, eszpee, stsmork