Kispad

Kispad: közös blog
4230 cikk, 53955 hozzászólás
Szerzők | Tudnivalók | Feedek


Retrevo, a kütyükereső

ervin cikke a Torokgeek rovatból, 2007. november 21. szerda, 21:08 | 1 hozzászólás

RetrevoA Retrevo egy a sok specializált keresőszolgáltatás közül - valószínűleg mind úgy gondolják, hogy ha már általában nem lehet megfogni a Google-t, hátha így van keresnivalójuk. Hogy pont erről írok, annak az az oka, hogy akkor hallottam róla, amikor pont szükségem volt valami ilyesmire.

A Retrevo műszaki cikkekre keres optimalizáltan. Én fotóseszközökön teszteltem, és nagyon jó benyomást tett rám. Ezért most közrebocsátom, hátha valamelyikőtöknek épp egy elektronikus termékről kell mostanában információ, és akkor a közösségi teszt után megalapozottabban mondhatjuk ki a verdiktet, hogy érdemes-e komolyan vennünk ezt az ötletet.

» Ugorj a hozzászóló ablakhoz

Megosztások Facebookon

Eddigi hozzászólások (1)

1

gyurex1946, 2008. június 9. hétfő, 14:14 (#)

Üdv! Van egy TOSHIBA laptopom ami ijesztően felmelegedik.Eszembe jutott,már láttam egy hütési megoldást 2007.nyarán megjelent kütyük között "ULTIMATE laptophütő 12-17"-ra".Az ötletet jonak látom még most is,csak az a baj,hogy nem találom a megfelelö leirását.Köszönettel várom a megoldását. gyurex1946


Hozzászólsz?

Igen

Hozzászólást csak névvel együtt fogadunk el. Ha linket írsz be, akkor előtte és utána hagyj egy szóközt, főleg akkor, ha zárójelbe teszed.


Az oldal tetejére | Szerzők, tudnivalók, feedek | sesblog és Kispad © 2003-2010 ervin, eszpee, stsmork