Kispad

Kispad: közös blog
4230 cikk, 53955 hozzászólás
Szerzők | Tudnivalók | Feedek


Publicity stunt

stsmork cikke a TWIO rovatból, 2004. december 15. szerda, 13:26 | 2 hozzászólás

Hidrogénszőke picsák lányok tüntetnek a szőke nős viccek ellen egy szórakozóhely előtt. A brit parlamentben a karzatról egy néző lila porral töltött zacskóval hátbadobja a miniszterelnököt. Egy frakkba és cilinderbe öltözött férfi egy fürdőkádban ülve átevez a Batthány térről az országház elé. Az emberben jogosan vetődik fel a kérdés: hülyék ezek?

Korántsem, és nem is szenvednek kóros mértékű feltűnési viszketegségben, hanem egy-egy jól megszervezett figyelemfelkeltő akció, azaz publicity stunt végrehajtói ők. A szőke ...hmm... hölgyekről később kiderült, hogy a szórakozóhely tulajdonosai bérelték fel őket, hogy ezzel hívják fel a figyelmet a frissen megnyílt lebujra; a lila poros zacskót a Fathers 4 Justice egyik aktivistája dobta (ez a szervezet az elvált családapák egyenjogúságáért küzd), a Dunát pedig tudomásom szerint eddig még senki nem evezte át fürdőkádban ülve, de gondolom, hogy valamelyik fürdőszobai szerelvényeket gyártó cég jóvoltából hamarosan erre is sor kerül majd.

» Ugorj a hozzászóló ablakhoz

Megosztások Facebookon

Eddigi hozzászólások (2)

1

lipilee, 2004. december 15. szerda, 15:27 (#)

ne feledjük persze, hogy a cilinderes úrnak baromi gyorsnak kell lennie, hogy átérjen, mielőtt a kád megtelik Dunával - a lefolyónyíláson keresztül...

2

pravda, 2004. december 17. péntek, 15:42 (#)

egy elsőéves képzős pedig teleragasztotta a vásost a mária megszüli jézust élő előadását kínálta (valódi terhes nővel, korhű kosztümben) kaptak-e az alkalmon nem tudom.


Hozzászólsz?

Igen

Hozzászólást csak névvel együtt fogadunk el. Ha linket írsz be, akkor előtte és utána hagyj egy szóközt, főleg akkor, ha zárójelbe teszed.


Az oldal tetejére | Szerzők, tudnivalók, feedek | sesblog és Kispad © 2003-2010 ervin, eszpee, stsmork