Kispad

Kispad: közös blog
4230 cikk, 53955 hozzászólás
Szerzők | Tudnivalók | Feedek


Spray-on Mud

stsmork cikke a TWIO rovatból, 2005. június 14. kedd, 07:54 | 6 hozzászólás

Sanyarú sorsuk van a londoni terepjáró-tulajdonosoknak: behemót kis kedvencük zabálja a benzint, nehéz vele parkolni, a kisebb autókat hajtók Chelsea tractor-nak csúfolják őket, a környezetvédők ki akarják tiltani őket a városból, a polgármester pedig egyenesen komplett idiótáknak titulátja őket. Egy metálfényezett, csillogó-villogó járgány láttán a járókelőben óhatatlanul felmerül a gondolat, hogy mi a francnak tart valaki négykerék-meghajtású terepjárót, ha csak aszfaltozott utakon közlekedik vele?

Szerencsére közel a segítség.

Egy brit cég palackba töltött sarat hozott forgalomba, amelynek segítségével másodpercek alatt sárfoltokat spriccelhetünk kedvencükre, azt a benyomást keltve, mintha úttalan utakon rodeózva töltöttük volna a hét végét, pedig csak a helyi TESCO-ba gurultunk el egy karton sörért.

A spray-on mud természetesen szűrt és tisztított, nincsenek benne kavicsok, mint a természetes változatban, mert csak a sáros autó trendi, az összekarcolt fényezésű (egyelőre még) nem. Ahogyan a "bukolikus idill" kitalálója, Marie Antoinette is előbb gondosan beparfümöztette a kastély parkjában tartott teheneket, mielőtt udvarhölgyei kíséretében nekiállt volna megfejni őket. Látható, hogy a "fából vaskarika" megoldásoknak évszázados hagyományai vannak.

» Ugorj a hozzászóló ablakhoz

Megosztások Facebookon

Eddigi hozzászólások (6)

1

dmiki, 2005. június 14. kedd, 08:14 (#)

These romans are crazy

2

ses, 2005. június 14. kedd, 11:02 (#)

Említsük meg a termék valódi célját is: a rendszámtáblára spriccelt sár hogy, hogy nem, megakadályozza, hogy az autót azonosító fényképek alapján gyorshajtáson kapják és megbüntessék. :)

3

monika, 2005. június 14. kedd, 11:08 (#)

...illetve gondolom azt is, hogy elkapják őket, amiért nem fizették ki a London belvárosába behajtás ötfontos napi díját ;-)

4

blumi, 2005. június 14. kedd, 11:43 (#)

Te tényleg nem tudod, miért tart valaki városban terepjárót? Ha igen, akkor mire ez a fehérklárás naivitás? Ha nem, akkor inkább olvass, mint írj, bocs :-)

5

pravda, 2005. június 14. kedd, 12:45 (#)

potencial-problemakat es kissebsegi-komplexusokat ellensulyozando. gondolom.

6

Gr0, 2005. június 15. szerda, 00:29 (#)

Képzeld el, ezt ausztráliában bevezetni, ahol sosincs eső :)))

Gr0


Hozzászólsz?

Igen

Hozzászólást csak névvel együtt fogadunk el. Ha linket írsz be, akkor előtte és utána hagyj egy szóközt, főleg akkor, ha zárójelbe teszed.


Az oldal tetejére | Szerzők, tudnivalók, feedek | sesblog és Kispad © 2003-2010 ervin, eszpee, stsmork