Kispad

Kispad: közös blog
4230 cikk, 53955 hozzászólás
Szerzők | Tudnivalók | Feedek


Have a bone to pick with someone

stsmork cikke a TWIO rovatból, 2009. június 11. csütörtök, 15:50 | 4 hozzászólás

Afrika legexcentrikusabb uralkodója hivatalos látogatásra érkezett Olaszországba. Háremestül, mellére tűzött fényképestül és beduin sátrastul. Utóbbit egy római parkban állították fel, szigorú biztonsági intézkedések közepette, merthogy nem csak Kadhafinak van elszámolni valója Olaszországgal, de néhány olasznak is lenne egy-két keresetlen szava az őrnagy úrhoz. Mindez a have a bone to pick with someone idiómával van a fentebb belinkelt cikkben kifejezve:

Security for his visit was tight. But that is partly because, while Gaddafi may have bones to pick with Italy, some Italians have bones to pick with him.

Kadhafiról el akartam még mesélni azt a sztorit, amikor egy BBC-interjú közben többször is jóízűen belefingott a mikrofonba, de szerencsére még idejében észrevettem, hogy ezt már megírtam egyszer, így most megmenekültem attól a szégyentől, hogy kétszer elmeséljem ugyanazt a történetet.

» Ugorj a hozzászóló ablakhoz

Megosztások Facebookon

Eddigi hozzászólások (4)

1

Author Profile Page eszpee, 2009. június 11. csütörtök, 16:05 (#)

úristen mennyire megalázóan laza ez a faszi! :D

2

spityu zu, 2009. június 12. péntek, 11:14 (#)

A csörgősipkás bohóc vb örökös első helyezetje.

3

Author Profile Page eszpee, 2009. június 17. szerda, 19:05 (#)

Valamiért úgy érzem, kicsit az irigység is ott van a hangodban. :)

4

spityu.zu, 2009. június 18. csütörtök, 15:08 (#)

Hat, mondjuk teged tenyleg irigyellek, hogy az Alpokban tekersz, irigylem az angol hifistakat, mert az angol hasznalt piacon kivalo cuccokat vehetnek meg kivalobb aron, irigylem a nagy tapasztalatu photoshop magusokat. Tudom, hogy nem meno, de Kadhafit tenyleg nem irigylem, legyen barmennyi penze, hatalma es haromholgye. :)


Hozzászólsz?

Igen

Hozzászólást csak névvel együtt fogadunk el. Ha linket írsz be, akkor előtte és utána hagyj egy szóközt, főleg akkor, ha zárójelbe teszed.


Az oldal tetejére | Szerzők, tudnivalók, feedek | sesblog és Kispad © 2003-2010 ervin, eszpee, stsmork