Kispad

Kispad: közös blog
4230 cikk, 53955 hozzászólás
Szerzők | Tudnivalók | Feedek


Vendégmunkás brigádnapló

A be nem célzott, mindazonáltal elkerülhetetlenül bekövetkező világuralom felé vezető út jelentős mérföldköve.

Valahogy így emlékszik majd az utókor arra a gondolatra, amely egy ártatlannak induló, szendvics-kávé nagymenüvel súlyosbított szerkesztőségi gyűlésen született meg, a Szabadság tér árnyas játszóterén. Hívjuk házhoz azokat a kiváló szerzőket, akiknek írásait amúgyis olvassuk a saját oldalaikon! Jöjjenek el, használják ki a lehetőséget, hogy nálunk valami egészen mást írhatnak, mint odahaza szoktak - vagy ugyanazt.

A szabályok rendkívül egyszerűek: a vendégmunkás jön, lát és győzzön írni. Egy hónapra szabad kezet kap, és kulcsot a Kispad valamennyi rovatához. Tekintet nélkül a kialakult menetrendre, bármikor bárhová írhat. Nagylelkűek vagyunk a végtelenségig, és erre jó okunk van, mert egyfelől munkásaink bére elhanyagolható (el is hanyagoljuk), másfelől jó érzékkel már az elején láttuk, hogy mi csak jól jöhetünk ki a dologból.

Akikre büszkék vagyunk

Az alábbi, reményeink szerint folyamatosan bővülő listán azon kedvenc webes tollnokainkat találjátok, akik képtelenek voltak ellenállni meghívásunknak, és átmenetileg elszegődtek hozzánk. Köszönjük, hogy virtuális jelenlétükkel emelték a sesblog/Kispad fényét!

Az oldal tetejére | Szerzők, tudnivalók, feedek | sesblog és Kispad © 2003-2010 ervin, eszpee, stsmork