Kispad

Kispad: közös blog
4230 cikk, 53959 hozzászólás
Szerzők | Tudnivalók | Feedek


Baba egy ötlet

Ervin cikke a Blog rovatból, 2003. november 2. vasárnap, 20:09 | 4 hozzászólás

A tehénlízing titkainak emlékezetes kifürkészése után TéGé barátunk új oknyomozó riporttal jelentkezett. Az ütős anyag címe ugyan csak dodonai kapcsolatba hozható a tartalmával, ám ez nem akadályoz meg bennünket abban, hogy ezennel megosszuk veletek:

Igenis van értelme az apaságnak

8 hónapos leányunk jóvoltából mi is bekerültünk a "Csemeték Csomagküldője" álnéven hirdető, egyébként nagyon szórakoztatócég látókörébe. Meg is kaptuk a 2003 Tél-re gondosan összeállított katalógust. Az ember ilyenkor nézegeti, talál benne egy s mást, aztán kidobja a francba és inkább elmegy egy nagy bababoltba, ahol 20x ekkora a választék.

De mégis, van ebben a katalógusban olyan, ami egyszeri, és (remélhetőleg) megismételhetetlen. Éspedig az első helyen befutó, haszontalan és skizofrén eszköz: a Büfipad!

bufipad.jpg

A Büfipad igazi újdonság. Elképzeltem magamban, hogy a yuppie "édesanya" miként veheti hasznát tipikus napirendjében ennek az eszköznek. Reggel, a korábban kikészített mosogatókesztyűvel hatásos barriert képezve magunk és a kis fertő között a tanult módon, csipesz és kefe használata nélkül bepelenkázzuk a gyereket. Ha a lusta apja kivételesen hajlandó ezt megtenni, akkor a kesztyű nem kell, neki már úgyis mindegy.

A kisded etetése kizárólag tápszerrel, üvegből (ha lassan megy, esetleg szondával) történik. Az étkezés végeztével a gyermeket a képen látható módon elhelyezzük a Büfipadon, amíg a nemkívánt gázok és a fölös táplálék el nem távoznak belőle. Eközben ajánlott Cindy Crawford "Új Dimenzió" DVD-jére (szintén rendelhető) edzeni, mert a hiteles leírás szeint "Cindy egy másik dolgozó anyukával tervezte meg ezt az edzésprogramot", és ugye ki ne hinné el, hogy napi 10 perc ugribugri választja el a végső stádiumban leledző anorexiás "szellemtől".

Most már csak azt nem értem, hogy mi tartja ott a gyereket. Esetleg mellékelnek egy százas szöget hozzá, hogy megfelelően lehessen rögzíteni?

A második helyezett termék a katalógus utolsó oldalán található, mintegy ráadásként (vagy kegyelemdöfésként?). Előnye, hogy a szülőnek fürdetés közben sem kell nélkülöznie a megszokott környezetet; a csomagolás vízálló, így a készség fürdetés közben, vizes kézzel is nyugodtan beszorítható az áll és a váll közé, ha a szokatlanul egyenes tartástól a szegény szülő nyaka megfájdult volna:

barbifon.jpg

» Ugorj a hozzászóló ablakhoz

Megosztások Facebookon

Eddigi hozzászólások (4)


Hozzászólsz?

Igen

Hozzászólást csak névvel együtt fogadunk el. Ha linket írsz be, akkor előtte és utána hagyj egy szóközt, főleg akkor, ha zárójelbe teszed.


Az oldal tetejére | Szerzők, tudnivalók, feedek | sesblog és Kispad © 2003-2010 ervin, eszpee, stsmork