Kispad

Kispad: közös blog
4230 cikk, 53959 hozzászólás
Szerzők | Tudnivalók | Feedek


Taken - Elrabolva

eszpee cikke a Művház rovatból, 2009. április 16. csütörtök, 07:58 | 8 hozzászólás

lelő mindenkit

Azzal az ajánlással jutott hozzám, hogy ne várjak túl sokat tőle, tucatakciófilm, de annak teljesen rendben van. Hát ennél pontosabban nem is lehetett volna leírni. Azt képzeljétek el, mintha Jack Bauer feleségét egy alternatív világegyetemben nem ölték volna meg, csak egyszerűen ráment volna a házassága a sok munkaköri stresszre, válás, asszony gyerekkel új milliomos férjhez el. Hősünk időközben Liam Neesonné öregedett, vissza is vonult, de azért még mindig résen van. Szüksége is van rá, mert amint tinilánya európai útjáról elfelejt bejelentkezni, az aggódó szülők legrosszabb rémálma jön elő: mégis történt valami. Gonosz albán emberrablók, kábítószer és prostitúció, de Jack Bryan semmitől sem rettenve gázol át mindenen és legfőképpen mindenkin. De tényleg, mint egy dömper, megy előre, üt, vág, rúg, lő, fojt, szúr, ami jön, egész a hepiendig, végig szinte minden csavartól mentesen. Príma kis guilty pleasure.

Értékelés (0-7): 6, kiváló szórakozás a műfaj kedvelőinek, ha még egy rendes forgatókönyvírót is megfizettek volna, tökéletes lenne.

» Ugorj a hozzászóló ablakhoz

Megosztások Facebookon

Eddigi hozzászólások (8)


Hozzászólsz?

Igen

Hozzászólást csak névvel együtt fogadunk el. Ha linket írsz be, akkor előtte és utána hagyj egy szóközt, főleg akkor, ha zárójelbe teszed.


Az oldal tetejére | Szerzők, tudnivalók, feedek | sesblog és Kispad © 2003-2010 ervin, eszpee, stsmork